UW VOORDEEL

Op deze pagina staan alle advertentie categorieën. Maak een keuze en bekijk direct alle tarieven.

Adverteren in de WebWinkelKrant is promotie met MEGA bereik! De zeer brede doelgroep, extreem hoge oplagen, slimme verspreiding, aantrekkelijke inhoud en hoge bewaarwaarde maken de WebWinkelKrant tot hét medium van deze tijd! Dus wacht niet te lang! Vol = Vol!

1
Wat is er allemaal op het internet?

Als je niet meer weet wat je op internet kan gaan doen? Dan is de Webwinkelkrant een uitkomst!  Hier staan vele webwinkels in om lekker te kunnen shoppen, leuke nieuwtjes, uitdagingen, uitnodigingen enz.  Kortom een leuke krant om door te neuzen….

2
Naamsbekendheid

Voor webwinkels en bedrijven in de regio is naam maken of wel naamsbekendheid kweken een kostbare zaak en bovendien een langdurig proces.  Middels deze krant kan dit aanzienlijk verkort worden, omdat vele mensen de krant in de bus krijgen maar ook omdat men praktisch alles deelt vis Social Media als men leuke dingen tegenkomt.

3
Meer bezoekers en meer omzet

Door deze krant krijgt praktisch iedere adverteerder de kans op meer bezoekers te krijgen en meer bezoekers betekent doorgaans ook meer omzet omdat er altijd kopers tussen de bezoekers zitten.

REGIONALE EDITIES

Regionale edities hebben meestal een oplage tussen de 50.000 en de 100.000.  De Provinciale edities tellen meestal 350.000 tot 1.150.000 oplagen en de Landelijke telt maar liefst 7.500.000 oplagen! De advertenties worden ook GRATIS online geplaatst.

BETAALBARE ADVERTENTIES

Voor Webwinkelhouders en het Midden-en Klein Bedrijf willen wij de advertenties betaalbaar houden om reclame te kunnen maken; een mooie groei door te kunnen maken en een goede naamsbekendheid te vestigen.

JEUGD IS DE TOEKOMST

De huidige jeugd is de toekomst en deze kopen tegenwoordig praktisch alles via hun mobiele telefoon/smartphone! daarom moeten we hier wel op inspelen; dus jij als ondernemer ook!  Anders zijn het gemiste kansen…..Wij houden alles scherp in de gaten dus volg ons via facebook, e.d. om actueel op de hoogte te blijven of nog beter: schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuws!

WEER MEER OMZET IN 2019

De omzet van webwinkels in Nederland heeft in 2018 weer een groei doorgemaakt van ca. 10%! Deze omzet blijft groeien omdat er steeds meer wordt verkocht en gekocht via internet! Dus doe er je voordeel mee!

WINNEN

Er zijn ook spelletjes en games te downloaden via de krant om leuke prijzen te kunnen winnen!  Zo wordt het een leuke, interessante krant voor iedereen!  Voor jong en oud!

De WebWinkelKrant zal jaarlijks bestaan uit 2 landelijke en 4 Provinciale edities. Elke Provincie zal regelmatig haar eigen editie op de deurmat ontvangen.

De verspreiding zal dan als volgt zijn:

    Landelijke editie: 3e week januari en 3e week juli
    Provinciale edities: 3e week maart, 3e week mei, 3e week september en 3e week november

Zo willen wij voor elke kleine zelfstandige ondernemer een betaalbare kans bieden om landelijke reclame te kunnen maken met de mogelijkheid goede omzet te kunnen scoren…

Grote bedrijven en bedrijven met hoge omzetten vragen wij met klem om uitsluitend bij ons aan te melden voor de grote advertenties! Elke editie heeft een volledige achterzijde die beschikbaar is voor alle grote bedrijven omdat het de meest bekeken pagina is! Hiervoor hanteren wij speciale prijzen!